Pronađite svoju savršenu nekretninu u Hrvatskoj

XL Property Croatia postoji od 2004. Posjedujemo znanje, iskustvo i brojne zadovoljne klijente koji su preko naše agencije kupili nekretnine. Od kupnje ili prodaje malog stana, parcele za izgradnju kuće za odmor, ekskluzivne vile s bazenom, malog hotela za bavljenje turizmom u mirovljeničkim danima, do kupnje i razvitka velikih neizgrađenih površina, mi vas znamo stručno voditi kroz proces kupnje nekretnine u Hrvatskoj.

Svakoga našeg klijenta podsjećamo da je kupnja nekretnine u Hrvatskoj potpuno ista kao i kupnja nekretnine bilo gdje na svijetu. Uvijek je potreban jednak oprez i zdrav razum. Osim toga, mi razumijemo da je kupnja nekretnine proces. On može trajati nekoliko dana, mjeseci ili čak godina. No bez obzira na trajanje, naš cilj je pronaći nekretninu koju zaista želite, na mjestu gdje želite boraviti.

Kako bismo bolje razumjeli vaše želje, bit će nam potrebne ove informacije:

• Koju vrstu nekretnine želite kupiti,
• Vaš približan budžet,
• Koje lokacije vas zanimaju,
• Koliko blizu mora želite biti,
• Da li ste voljni graditi ili renovirati nekretninu,
• Kada možete doći u Hrvatsku i razgledati nekretnine s nama.

Bilo bi nam drago da se registrirate na MojXL na našoj stranici. Na taj način bit ćete uvijek informirani o novim nekretninama na tržištu koje zadovoljavaju vaše glavne kriterije. Kada se registrirate, redovito ćete primate e-mail poruke kada nove nekretnine stignu u našu ponudu. Svoje pretraživanje možete i spremiti, kao i nekretnine koje vas najviše zanimaju.

Preuzmi pdf