Rogoznica nekretnine

Kupci nekretnina vole Rogoznicu zbog svoje pozicije blizu Splita i Šibenika, a do splitske zračne luke samo je 25 minuta vožnje. Dakle, stanovnici Europe vrlo jednostavno mogu doći i provesti vikend ovdje, te puno toga vidjeti i napraviti. Rogoznica je poznata po brojnim šljunčanim, betonskim i stjenovitim plažama, uvalama i zaljevima. Idealna je za obiteljski odmor. Širok je izbor restorana i kafića  pa gdje god se nalazili u Rogoznici, nikad nećete ostati gladni ili žedni. Ukoliko volite aktivan odmor, tu su razne aktivnosti poput vodenih sportova, planinarenja, vožnje biciklom, ronjenja, jedrenja itd.

Postoji nekoliko ključnih lokacija za kupnju nekretnine u Rogoznici: Zečevo i Lozica ne sjeveru; centar na poluotoku; i Stupin Čeline, Zatoglav, Ražanj i Stivašnica na jugu i istoku. Kupci nekretnina izvan centra Rogoznice obično traže zemljišta, vile ili kuće. Oni koji žele stan ili apartman u Rogoznici, zadržavaju se bliže centru kako ne bi bili daleko od trgovina, restorana, kafića itd. Uz to, u starom dijelu na poluotoku (zapravo otoku mostom povezanom s kopnom) možete naći u ponudi stare kamene kuće. U Lozici i Ražnju prodaju se milijunske vile s bazenima u prvom redu do mora, a u Stivašnici i Zatoglavu kuće koje nisu daleko od mora ali su cijene dosta povoljnije.

Ponuda nekretnina u Rogoznici poprilično je bogata zbog toga što je ovo područje ravnije od Srednje ili Južne Dalmacije. Osim toga, puno je veći dio uz samo more, zahvaljujući mnoštvu uvala i zaljeva na ovom dijelu dalmatinske obale. To je i jedan od razloga popularnosti Rogoznice, možete otkriti i istražiti bezbroj mjesta. Ovdje ima više građevnih parcela za izgradnju kuće ili vile u prvom redu do mora, pa je stoga ponuda nekretnina uz more veća nego u drugim dijelovima Dalmacije. Klijenti vole ovu lokaciju i zato što je daleko od bučne jadranske magistrale.